Stimate Vizitator, interesat de locuri de muncă!
Kedves Érdeklődő, Munkahely kereső!

Firma noastră caută angajaţi în următoarele locuri de muncă:
Cégünknél az alábbi munkakörökben keresünk új munkatársakat:

1) Reprezentant Comercial –  Értékesítő – 1 loc activ / 1 aktív állás
2) Asistent comercial - Értékesítési asszisztens - lista de așteptare / várólista
3) Căutăm colegi noi pentru departamentul de producție / Termelés részlegünkbe kollégákat keresünk  – lista de așteptare / várólista

(Az állások linkjei / részletek az oldal alján)

Vă atragem atenţia, că la TOATE locurile de muncă oferite este indispensabilă foarte bună cunoaştere a limbilor Română şi Maghiară. Dacă oricare dintre acestea două lipseşte sau este slabă, NU aveţi şansa să satisfaceţi cerinţele locului de muncă. Activitatea firmei noastre se desfăşoară în toată România, peste 85% din firmele cu care lucrăm se vorbeşte în limba Română, deci fără cunoaşterea limbii Române angajatul nostru nu se poate descurca, decât poate în producţie, unde nu are contact cu clienţii. Totodată, cunoscând că firma noastră lucrează cu foarte multe firme din Ungaria, fabrica este situată lângă Miercurea Ciuc, într-o zonă cu populaţie peste 95% vorbitoare de limbă Maghiară, ştiind că întreg colectivul de muncă vorbeşte preponderent limba Maghiară, deci cunoaşterea limbii Maghiare este la fel de importantă.  Restul textului este deja în limba Maghiară. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Felhívjuk a kedves jelentkezők figyelmét, hogy a felkínált munkahelyek betöltéséhez egyaránt fontos a Román és a Magyar nyelv ismerete. Klienseink 85%-a román nyelven beszél, ezért ennek hiányában maximum csak a termelésben boldogulhat, ahol nem kell kliensekkel beszélni. Másrészt pedig mivel cégünk Csíkszereda mellett van, munkaközösségünkben mindenki magyarul beszél, aki nem ismeri a magyar nyelvet, nehezen tud beilleszkedni. Köszönöm megértésüket.

Itt következnek azok az információk, amelyek mindenik munkakörre egyaránt érvényesek:

1) Azért hirdettük meg ezt a munkahelyet, mert valóban munkatársat keresünk. Egyes munkakörökben azonnali kezdéssel, más munkakörökben pedig várólista van, a tevékenység bővülésének arányában fokozatosan töltjük fel a helyeket új munkatársakkal.

Nem vagyunk állami cég, ahol kötelező meghirdetni még akkor is, ha már évek óta ki van jelölve az utód. Nem nepotista módszerekkel lesz az új munkatárs kiválasztva. Szeretjük barátainkat, rokonainkat, de eddig sem ez volt az elsődleges szempont a kiválasztásnál, és most sem ez lesz. Ahol mérőszámok alapján van kiértékelve mindenkinek az eredménye, ott nem segít a szimpátia, barátság, rokonság. Fizetése részeként senki nem fogad majd el baráti kézfogást vagy rokoni ölelést, éppen ezért az illető személytől elvárható eredmény az egyetlen ami a munkatárs kiválasztásánál számít.

2) Valószínűleg sok érdeklődő lesz, aki pillanatnyilag éppen nincs alkalmazásban, vagyis éppen két munkahely között van, de nagyon valószínű, hogy legjobb jelöltjeink egy része most is valahol dolgozik, de szeretne egy jobbra váltani. Számunkra természetes, hogy a jelentkező tudta és beleegyezése nélkül NEM fogunk utána érdeklődni a jelenlegi munkahelyén, amilyen természetes, hogy jelentkezését és az interjúkon megbeszélteket se nem fogják a munkahelyén visszahallani. Ezért van egy csak erre bejegyzett e-mail cím is, hogy illetéktelenek se tudjanak a levelezésről. Nem szeretnénk senkit ilyen téren kellemetlen helyzetbe hozni, hogy bátran jelentkezhessen, kipróbálhassa magát nálunk. Küldje el önéletrajzát, jőjjön el egy interjúra, és a továbbiakat közösen eldöntjük.

3) Arra kérjük, hogy NE keresse a céget semmilyen más formában, mint ahogy az állásajánlatokban le van írva – vagyis a jobs@gordius.ro címre írt e-mail elküldésével, az ajánlatban leírtak szerint. Sem személyesen, sem telefonon ne keressenek, mert az ott leírtakhoz képest semmi plusz információval nem szolgálhatunk. Azért írtuk le részletesen itt a tennivalókat, hogy minden jelentkezőt teljesen egyformán tájékoztassunk, hogy itt minden szükséges információhoz hozzá lehessen jutni, ami a jelentkezéshez szükséges. Egyben saját időnket is igyekszünk megtakarítani, hogy ugyanazt ne kelljen újra meg újra elmondani szóban. Az elvégzendő feladatokhoz képest kevesen vagyunk (ezért keresünk munkatársakat!), ezért minden indokolatlan megszakítás időt vesz el a klienseinkre fordítandó időnkből.

Az álláshirdetésre csak és kizárólag e-mailben kell jelentkezni. Az e-mail címében legyen benne a jelentkező neve és a megpályázott állás neve. Ha más munkakör érdekli, nézze meg hogy van-e más meghirdetve – a weblapunk másik oldalain. Minden ebben a témában beérkező e-mailra válaszolunk, akkor is ha valami ok miatt nem lett kiválasztva interjúra – tehát a következő napokban figyelje a postaládáját.

A további részletek az adott munkakörökre vonatkozó leírásokban található – a megnevezésre kattintva bejut az adott oldalakra. Amennyiben úgy érzi, hogy megfelel az elvárásoknak, várjuk jelentkezését!

1)   >> Reprezentant comercial - Értékesítő1 loc activ / 1 aktív állás

2)   >> Asistent comercial - Értékesítési asszisztens - lista de așteptare / várólista

3)   >> Termelés részlegünkbe kollégákat keresünk! – lista de așteptare / várólista


Contact Us Icon

Nu ați găsit ceea ce ați căutat?

Vă ajutăm noi!

Scrieți-ne ce Vă interesează și noi îl găsim!

Revenim cu răspunsuri cât mai curând, numai să ne precizați cum să vă contactăm

 
și/sau
 
 
cart