Prezentarea firmei Romlink Invest SRL

Secția de producție și birourile sunt amplasate în localitatea Delniţa, la aproximativ 3 km Nord-Est de oraşul Miercurea Ciuc, Județul Harghita. Firma Romlink Invest SRL produce şnururi şi frânghii cu tehnologie americană (Romlink Invest SRL este rezultatul  investiţiei în România a firmei Neocorp LTD, un important producător de şnururi şi frânghii din Statele Unite ale Americii).

Firma noastră produce şi comercializează o gamă largă de:

 

 

Avem diverse produse pentru agrement şi timp liber (hamace, scaune suspendate, plase pentru porţi de fotbal, handbal, filee pentru tenis, volei, plasă pentru coşuri de baschet).

Produsele noastre se comercializează sub marca Gordius®.

Calitatea produselor noastre este testată și garantată de laboratorul specializat propriu (conform ISO 17025) și de faptul că Romlink Invest SRL lucrează pe baza sistemului de management al calității ISO 9001 încă din anul 2005.

 

 

 

Extras din politica de calitate:


Focalizare către client

•    Suntem conştienţi că organizaţia noastră depinde de clienţii noştri şi din acest motiv este foarte important să cunoaştem şi să înţelegem cerinţele prezente şi viitoare ale acestora.
•    Calitatea pentru noi înseamnă a oferi clienţilor produse şi servicii personalizate, care să satisfacă în totalmente nevoile, dorinţele şi aşteptările lor.

Îmbunătăţire continuă   
           
•    Îmbunătăţirea continuă a proceselor şi produselor la cele mai înalte nivele de tehnologie ale fabricării franghiilor este un principiu de bază al firmei ROMLINK INVEST SRL, ca urmare a importanţei acestuia,  procesul de îmbunătăţire este coordonat de către conducerea organizaţiei, care îşi asumă responsabilitatea totală pentru acest proces.

Implicarea personalului

•    Lucrătorii de la toate nivelurile organizatorice reprezintă elementul central al organizaţiei noastre şi implicarea lor totală permite ca abilităţile lor să fie valorificate la maximum în beneficiul clienţilor şi a organizaţiei
•    Educarea şi instruirea tuturor lucrătorilor este esenţială pentru îmbunătăţirea permanentă a propriilor activităţi

Leadership

•    Conducerea stabileşte obiectivele clare privind viitorul organizaţiei şi creează un mediu în care toţi lucrătorii se pot implica total pentru realizarea acestor obiective. "

   
Firma noastră este pe piaţa acestor produse de mai bine de 18 ani, iar cartea noastră de vizită ne recomandă:


Sunt fapte ce pot fi confirmate de către clienţii noştri din toată ţara, unde avem implementat şi un sistem de distribuţie.

Neocorp LTD USA

Neocorp este un important producator de snururi si franghii din Statele Unite ale Americi.
Detalii despre firma si produsele sale puteti afla aici.

Contact Us Icon

Nu ați găsit ceea ce ați căutat?

Vă ajutăm noi!

Scrieți-ne ce Vă interesează și noi îl găsim!

Revenim cu răspunsuri cât mai curând, numai să ne precizați cum să vă contactăm

 
și/sau
 
 
cart